Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θερίσου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων ο ´Αγ. Ιωάννης´ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Χανίων.
´Η χρονιά φέτος εξελίχθηκε πολύ ικανοποιητικά, αφού συγκεντρώσαμε το διπλάσιο αριθμό φιαλών αίματος σε σχέση με την περυσινή χρονιά´, τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου, Δέσποινα Ροδουσάκη, ενώ πρόσθεσε ότι  ´είναι η τελευταία αιμοδοσία για φέτος για τον Σύλλογό μας´.
Η κα Ροδουσάκη ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου για  την προσφορά αίματος, την οποία ως χώρα και ως Νομός την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.  
Από την πλευρά του ο γραμματέας του Συλλόγου, Γιώργος Αλογδιανάκης, υπογράμμισε ότι´φέτος η προσέλευση του κόσμου στην προσφορά αίματος, ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και ικανοποιητική συνάμα. Φέτος συγκεντρώσαμε πάνω από 250 φιάλες αίματος ξεπερνώντας έτσι κατά πολύ τις προσδοκίες μας.
Στόχος μας είναι του χρόνου να επισκεφθούμε όσους περισσότερους Δήμους, κοινωνικές ομάδες, Συλλόγους μπορούμε σε ολόκληρο τον Νομό μας. Δεν θα περιοριστούμε στα στενά πλαίσια του Δήμου Χανίων´.
Να σημειωθεί ότι , ήταν η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που ο Δήμος Θερίσου διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία για τους κατοίκους του Δήμου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα