Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Απάντηση σε δημοσίευμα

Κύριε Μαράκη Αντώνιε, αντιδήμαρχε Δήμου Πελεκάνου – πρόεδρε Δ.Ε.Π.,
με επιστολή μου την 1-11-2010 σας ζητούσα να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που είχα για τις προσλήψεις στις επιχειρήσεις του Ελαφονησιού χωρίς να θίγω και να συκοφαντώ το πρόσωπο κανενός. Η απάντηση που πήρα ήταν το δημοσίευμά σας με συκοφαντίες, ύβρεις και απειλές στο πρόσωπό μου, χωρίς να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου.
Γράφετε ότι εκπλαγήκατε για τα ερωτήματά μου και την επιστολή που σας έστειλα στον Τύπο. Απουσιάζετε από τα καθήκοντά σας τους τελευταίους έξι μήνες; Σε διαφορετική περίπτωση θα είχατε διαβάσει τις έγκαιρες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις και ενστάσεις που σας δημοσιεύω και θα μου είχατε απαντήσει. Προχωρώντας παρακάτω ρωτάτε αν η οικονομική μου κατάσταση άλλαξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μα φυσικά και άλλαξε. Η οικονομική κατάσταση του κράτους ποια ήταν τότε και ποια είναι σήμερα. Μας δηλώνετε ευθέως ότι έχετε παιδιά σε θέσεις κλειδιά στις επιχειρήσεις του Δήμου και δεν διαφωνώ. Σε αυτά ανήκουν και αλλοδαποί;
Εγώ αγαπητέ Αντώνη δεν υπήρξα ποτέ επαναστάτης ούτε κομματικές ταυτότητες είχα ποτέ ούτε επαναστατικές ιδεολογίες και ουδέποτε υπήρξα κατευθυνόμενος.
Οσο για το ποιόν του καθενός μας μα φυσικά και το γνωρίζουν όλοι. Εγώ προσωπικά δεν το κρατώ κρυφό ούτε το αφήνω εκτός Δήμου. Εσείς όμως το δείχνετε στους δημότες και στα Δημοτικά σας Συμβούλια με τις συμπεριφορές σας. Και πάντα τα ερωτήματά μου περιμένουν απάντηση.
Φαλελάκης Μιχαήλ
του Αντωνίου

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα