Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Κλοπές – φθορές

Αλλο ένα κρούσμα κλοπής, προχθές το βράδυ, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Συγκεκριμένα, κάποιος ή κάποιοι αφαίρεσαν από τσάντες δύο κοριτσιών, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε προπόνηση, χρήματα, κινητό τηλέφωνο καθώς και ένα ζευγάρι παπούτσια του Στίβου.
Για το περιστατικό αυτό και για την κατάσταση που επικρατεί στο Στάδιο μίλησε στα ´Χ.Ν.´ ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος τόνισε ότι ´η φύλαξη και η συντήρηση του Σταδίου είναι αποκλειστικά της διοίκησης και των υπαλλήλων. Ενώ θα πρέπει να υπάρχει φύλακας στην είσοδο του Σταδίου, ο οποίος θα ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ενώ υπάρχει και ένα διαμορφωμένο για αυτή τη χρήση φυλάκιο, ουδέποτε υπάρχει κανείς μέσα´.
Ο κ. Γιατρουδάκης υπογράμμισε ότι ´δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει καμία φύλαξη με αποτέλεσμα να παρατηρούνται φθορές σε όργανα του Σταδίου αλλά και να υπάρχουν και να αυξάνονται τα κρούσματα κλοπής´.
´Αν και επανειλημμένα οι Σύλλογοι, που κάνουν χρήση του αγωνιστικού χώρου, έχουν καταγγείλει τέτοια περιστατικά στη διοίκηση Σταδίου, ουδέποτε πάρθηκαν μέτρα ή ακόμα να μας δώσουν μία απάντηση. Πλήρης αδιαφορία´, κατέληξε.
Από την πλευρά της η κα Αννα Τζίβη, μητέρα ενός από τα παιδιά που έπεσαν θύματα της κλοπής, εμφανώς αγανακτισμένη, δήλωσε ότι ´όταν κατήγγειλα το περιστατικό στον φύλακα του Σταδίου, αυτός εντελώς αδιάφορα και απαθέστατα  μου απάντησε «τι θες να κάνω εγώ». Πιστεύω ότι η φύλαξη, δυστυχώς, δεν είναι στα κατάλληλα χέρια και τα κρούσματα, αν συνεχιστεί αυτή η αδιαφορία από μέρους των υπαλλήλων, θα αυξάνονται´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα