Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για το… καλό μας κλείστηκε συμφωνία και με τον Εμίρη του Κατάρ

Κύριε διευθυντά,
παρ? όλο που ξέρουμε και το βλέπουμε καθημερινά ότι τα ΜΜΕ, κρατικά και μη, ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά, προσπαθούν να μας πείσουν ότι για τη σημερινή οικονομική κρίση φταίμε όλοι, ότι πρέπει ν? αποδεχτούμε τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα που μας επιβλήθηκαν, αδιαμαρτύρητα βέβαια, γιατί αλλιώς όλοι μαζί βουλιάζουμε, το κακό παράγινε τελευταία με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Λες και τίποτα άλλο δεν είχαν να μας πουν τα ΜΜΕ παρά μόνο ποιον συνάντησε, με ποιον συνομίλησε, ποιος του παρέθεσε γεύμα και φυσικά πάντα οι μονόλογοι του πρωθυπουργού για τις μεταρρυθμίσεις, για την οικονομία κ.λπ., για το ότι σε λίγο ο ελληνικός λαός θα τρώει με χρυσά κουτάλια.
Μια μέρα ωστόσο ξαφνικά μας είπαν ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε κι έκλεισε συμφωνίες και με τον Εμίρη του Κατάρ. Ποιες είναι αυτές οι συμφωνίες και τι προβλέπουν, τσιμουδιά βέβαια.
Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι εκχωρείται στους Εμίρηδες του Κατάρ μεγάλο μέρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού για να τσιμεντοποιηθεί, να χτιστεί μια πόλη, παρόμοια με εκείνη του Λας Βέγκας, μια πόλη με καζίνα για τζόγο, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Δεν τον έφτανε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου η συμφωνία ντροπής με την Τρόικα, κλείνει συμφωνίες και με τους εμίρηδες.
Nάναι σίγουρος πάντως ότι ο ελληνικός λαός δεν θα δεχτεί αυτή την τσιμεντοποίηση, αυτή την οικολογική καταστροφή. Ο χώρος του αεροδρομίου πρέπει να γίνει μητροπολιτικό πάρκο -όπως κι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου είχε υποστηρίξει, όταν ήταν αντιπολίτευση. Οι πλησιέστεροι Δήμοι, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Αλίμου κ.λπ., ξεσηκώθηκαν ήδη.
Όπως δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του Ελληνικού κ. Χ. Κορτζίδης: Οποιαδήποτε τσιμεντοποίηση του αεροδρομίου θα μας βρει αντίθετους, αποφασιστικά αντιμέτωπους, όπως εξάλλου το ?χουμε δείξει κι άλλες φορές.
Κοκοβλή Αργυρώ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα