Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Εκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκιμαντέρ

Εκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων, που πραγματοποιεί για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή του.
Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 μέχρι και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στην κάτω αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με εικόνες από την ορεινή φύση του Νομού και της πατρίδας μας. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ..
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. θα γίνει προβολή της βραβευμένης, στο 11ο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2009, ταινίας – ντοκιμαντέρ ´Από τον Ολυμπο στο Εβερεστ´, παρουσία του σκηνοθέτη – ορειβάτη Παύλου Τσιαντού, που περιγράφει την πρώτη επιτυχημένη Ελληνική αποστολή για ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Εβερεστ, στα 8.850 μέτρα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη βοήθεια του Δήμου Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, της οποίας ο πρόεδρος, κ. Δημήτριος Γεωργούλης, θα παραβρεθεί την πρώτη ημέρα έναρξης της έκθεσης.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, 10 π.μ. – 1 μ.μ. και  6 – 10 μ.μ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα