Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Τάραξε χθες τα ήρεμα νερά των τελευταίων ημερών στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με τις αιχμές που άφησε κατά του προέδρου του πράσινου νταμπλ, Νικόλα Πατέρα, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαρακτηρίζοντας “άδικη” την κριτική που ασκείται στον Τζίγκερ. Ο “καπετάνιος” επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ όπου συναντήθηκε με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και άφησε αιχμές για τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης. «Ελπίζω τώρα να ακούγομαι περισσότερο, απ? ό,τι στην τελευταία διετία», ανέφερε. «Είχα πει πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα καλό οικόπεδο αλλά χρειάζεται και τον κατάλληλο μηχανικό, έπειτα αναγκάστηκα να βγω μπροστά και να πω ως εδώ και μη παρέκει…», προσέθεσε, αναφερόμενος στον Χενκ Τεν Κάτε.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δήλωσε ότι παραμένει πάντα δίπλα στην ομάδα, «γιατί τη θεωρώ και δικό μου δημιούργημα», τονίζοντας ότι θα στηρίξει τον Νίκο Κωνσταντόπουλο σε ότι χρειαστεί. «21 χρόνια δεν κατηγορήθηκα πως έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων.
Σε ό,τι αφορά τον ανιψιό του και τις επιθέσεις που δέχεται από τον κόσμο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δήλωσε ότι «είναι άδικη η κριτική που έχει υποστεί (ο Τζίγκερ), έδωσε ότι μπορούσε. Δεν δέχθηκε να κάνει συμβιβασμούς ηθικών αξιών. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Εγώ έλεγα πως οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται. Ουδέποτε προκάλεσα την κοινή γνώμη λέγοντας πόσο αξίζουν οι μεταγραφές, όπως έκαναν άλλοι. Ο Γιάννης δυστυχώς έχει αντιμετωπιστεί άδικα από τον Τύπο και από τον φίλαθλο κόσμο».
Όταν ρωτήθηκε για τις κόντρες που υπάρχουν στη διοίκηση της ομάδας, απάντησε: «Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν ειλικρινείς αλλά δεν ήταν. Αυτό που μπορώ να απαντήσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι γωνιακό μαγαζί που είχε πει ο Τροχανάς. Ένας από τους λόγους που κρατήσαμε το 51% του Παναθηναϊκού ήταν για να παραμείνουμε θεματοφύλακες. Δώσαμε το υπόλοιπο 40% τσάμπα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς».
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κωνσταντόπουλος, χαρακτήρισε σημαντική τη γνώμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, ενώ προανήγγειλε ότι στα πλαίσια των επαφών του θα συναντηθεί και με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά και με άλλους «μετόχους και θεσμικούς παράγοντες».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα