Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

350 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Κρήτη

Aστυνομικές επιχειρήσεις, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν, από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου , σε τουριστικές περιοχές του νησιού από τις οποίες συνελλήφθησαν 71 άτομα.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας, αντικείμενο των επιχειρήσεων, ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν το παρεμπόριο, παραβάσεις τουριστικής νομοθεσίας, τη νομοθεσία περί ναρκωτικών, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, την προστασία των ανηλίκων, καθώς και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πιο συγκεκριμένα, εβδομηνταένα άτομα συνελλήφθησαν για παρεμπόριο και για διάφορα αδικήματα κυρίως της τουριστικής νομοθεσίας.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν εκατοντάδες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκ των οποίων οι 350 βεβαιώθηκαν σε τετράτροχα μηχανοκίνητα οχήματα (γουρούνες)
Βεβαιώθηκαν συνολικά 196 παραβάσεις εκ των οποίων:

  • 168 υγειονομικού ενδιαφέροντος και
  • 28 παραβάσεις λοιπών αδικημάτων (περί ναρκωτικών, περί προστασίας ανηλίκων, περί αλλοδαπών, περί όπλων κ.α.)
  • Κατασχέθηκαν χιλιάδες ζεύγη γυαλιά ηλίου και οράσεως, χιλιάδες γυναικείες τσάντες και πορτοφόλια, τα οποία ήταν απομίμηση διαφόρων επώνυμων εταιρειών, εκατοντάδες είδη θαλάσσης, χιλιάδες γυναικεία αξεσουάρ και κοσμήματα, εκατοντάδες παιδικά ρολόγια και εκατοντάδες παιχνίδια.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα