Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

2,6 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια για οδικό έργο Ηράκλειο – Αγ. Γαλήνη

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 2,6 εκ. ευρώ για τη β΄φάση του οδικού έργου «Συντήρηση Ε.Ο. 97 Ηρακλείου-Αγ. Βαρβάρας» και συγκεκριμένα για την συντήρηση του οδικού δικτύου Ηράκλειο-Αγ. Γαλήνη υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Καμπουράκης, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Τζούλια Μπαρτολότσι και οι εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας Ανδρούλα Σουρουλά και Δημήτρης Αλεξάκης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης σε δήλωση του ανέφερε, ότι, πρόκειται για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την οδική ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την διασφάλιση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.
«Πρόκειται για σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή, θα αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια για τους οδηγούς, τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες μας» ανέφερε ο Δήμαρχος.
Οι εργασίες
Οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν είναι:
1. Καθαρισμός και μόρφωση τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, σε κάθε είδους εδάφους & καθαρισμός οχετών
2. Εργασίες Ασφαλτικών
3. Διαγράμμιση οδοστρώματος με αντανακλαστική βαφή»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα