Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

1980: Δημόσιες συγκεντρώσεις στο Σέλινο για την ίδρυση αναπτυξιακής εταιρίας λαϊκής βάσης

Για την επιθυμία ίδρυσης μίας εταιρίας λαϊκής βάσης, η οποία θα είχε ως στόχο την ανάπτυξη της επαρχίας Σελίνου διαβάζουμε στο φύλλο της 9ης Ιανουαρίου 1980.

Διαβάζουμε σχετικά στο ρεπορτάζ της εποχής «Συνεχίζεται η διερεύνηση της σκοπιμότητας και της δυνατότητας να ιδρυθεί στο Σέλινο Εταιρία Λαϊκής Βάσεως για την ανάπτυξη της επαρχίας.
Σε πρόσφατη σύσκεψη στην Ορθόδοξο Ακαδημία τα μέλη της προσωρινής επιτροπής ενημέρωσαν παράγοντες του Σελίνου για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, για τα προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν.
Αποφασίστηκε να γίνουν δημόσιες συγκεντρώσεις για την ενημέρωση όλων των Σελινιωτών, ώστε να είναι κοινή η τελική απόφαση. Ετσι, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις:
Η μία στη Σούγια ώρα 11 το πρωί και ή άλλη στην Παλιόχωρα ώρα 4 το απόγευμα. Στις συγκεντρώσεις αυτές έχουν κληθεί να λάβουν μέρος οι ιερείς, πρόεδροι κοινοτήτων, κοινοτικοί σύμβουλοι, διοικήσεις συνεταιρισμών γυναικείων συλλόγων κ.λπ. του Σελίνου καθώς και οι κάτοικοι της επαρχίας γενικά. Παρόμοια συγκέντρωση θα γίνει αργότερα και στα Χανιά για την ενημέρωση των Σελινιωτών που κατοικούν στην πόλη Χανίων και στα περίχωρα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα