Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

1979: Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

Μικρό το χρονικό διάστημα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων και εμείς γυρνάμε τον χρόνο πίσω 42 χρόνια πριν και διαβάζουμε για το πώς ξεκινούσε η ποδοσφαιρική περίοδος το 1979.

Οπως διαβάζουμε στο φύλλο της 4ης Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους «Την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων η τελετή ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που οργανώνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Οι εκδηλώσεις τελετής ενάρξεως που θα παρακολουθήσουν όλοι οι τοπικοί παράγοντες αρχίζουν στις 3 μ.μ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα της ΕΠΣΧ:

ΩΡΑ 15.00 Προσέλευση σωματείων στο χώρο των αθλοπαιδιών του Σταδίου

– 15.15 Προετοιμασία ποδοσφαιριστών για παρέλαση

– 15.20 Λήξη χρόνου προετοιμασίας των Σωματείων και έτοιμοι προς παρέλαση από την Ν είσοδο του Γηπέδου.

– 16:00 Εναρξη παρελάσεως με την ακόλουθη σειρά: ΕΠΣ Χανίων με ομάδα από 16 ποδοσφαιριστές από όλα τα Σωματεία. Σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Χανίων. Α.Ο. Χανιά Β’ Εθνική κατηγορία. ΙΩΝΙΑ Χανίων Α’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. Παγχανιακός Κρητ. Αστήρ, Αρης Σούδας, Μινώταυρος, Θησεύς, Ιδομενεύς, Κισαμικός, Ηρακλής Νεροκούρου, ΑΟ Πλατανιά, Αμιλλα, Κανδανολέων, Γρανίτης, Θύελλα, Ατρόμητος, Ατλαντίς, Ικαρος Ταυρωνίτου, Απόλλων, Τιτάν, Κορωνίς, Ηρακλής Σκινέ, Κρητικός, Δόξα Παχιανών, Ικαρος Χανίων.

16.15 Παρέλαση Σωματείων

– 16.25 Παράταξη Σωματείων μπροστά στους επισήμους

– 16.25 Επαρση σημαίας, Αγιασμός, όρκος αθλητών, προσφώνηση του κ. Προέδρου της Ενώσεως

– 16.45 Απονομή επάθλων και διπλωμάτων

– 16.55 Αποχώρηση Σωματείων

– 17.00 Κλήρωση και έναρξη αγώνων ημιώρου διαρκείας (η Ενωση διατηρεί το δικαίωμα της αυξομιώσεως της διάρκειας των αγώνων τούτων), υποστολή σημαίας και τέλος τελετής»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες