Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

1979: Εξασφαλίστε έγκαιρα εισιτήρια για τα πλοία

Αύγουστος του 1979 και όπως διαβάζουμε στο φύλλο της 5ης /8 εκείνου του έτους, το Λιμεναρχείο Χανίων προτρέπει τους επισκέπτες να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους καθώς η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Σούδας για τον Αύγουστο αλλά και τον Σεπτέμβριο θα ήταν πολύ αυξημένη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής «Από το Λιμεναρχείο ανακοινώθηκε ότι οι προτιθέμενοι να ταξιδέψουν από Σούδα για Πειραιά, θα πρέπει να μεριμνούν εγκαίρως για την εξασφάλιση των εισιτηρίων των καθόσον η κίνηση τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο προβλέπεται πολλή ηυξημένη,
Οι έχοντες εισιτήρια μετ’ επιστροφής θα πρέπει να διέρχονται από τα πρακτορεία των πλοίων και να δηλώνουν την ημερομηνία αναχωρήσεώς τους.
Η ημερομηνία επιστροφής θα σημειώνεται από τους πράκτορες στα εισιτήριά τους, σε αντίθετη περίπτωση (αν δεν είναι κλεισμένη η ημερομηνία αναχωρήσεως) δεν θα επιτρέπεται η επιβίβασή τους στα πλοία ούτε και θα είναι δυνατή η φόρτωση των οχημάτων τους σ’αυτά. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η σειρά φορτώσεως των Ι.Χ. αυτοκινήτων θα εξαρτάται αποκλειστικά από τον χρόνο προσελεύσεως τους στην προβλήτα Σούδας και θα κατοχυρώνεται με σχετικό δελτίο προτεραιότητος που θα χορηγείται από τα λιμενικά όργανα άμα τη αφίξει του αυτοκινήτου στην προβλήματα.
Χωρίς δελτίο προτεραιότητος η φόρτωση των αυτοκινήτων δεν θα είναι δυνατή»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα