Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

1978: Ομάδα υπαλλήλων ΟΤΕ εκχιονίζει δρόμο στα Λευκά Ορη

Αρχές Ιανουαρίου του 1978 και όπως διαβάζουμε στο φύλλο της 4ης/1ου εκείνου του έτους μια ομάδα από υπαλλήλους του ΟΤΕ εκχιόνιζε δρόμο στα Λευκά Ορη.


Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ της εποχής «Την παραμονή των Χριστουγέννων ομάς υπαλλήλων ΟΤΕ Συγκροτήματος Δυτ. Κρήτης ανταποκρινόμενη στο σάλπισμα εκστρατείας του Συγκροτηματάρχη κ. Χριστινάκη εκχιονίζει το δρόμο ασυρμάτων στα Λευκά Ορη. Ηταν μία ωραία πρωτοβουλία γεμάτη συναδελφική αλληλεγγύη που απέδωκε άριστα αποτελέσματα αφού κάθε άλλη λύση (εξεύρεση μηχανήματος εκχιονισμού ή εργατών) δεν μπορούσε να ικανοποιήσει την επιτακτική και επείγουσα αντιμετώπιση του φλέγοντος προβλήματος εν όψει των εορτών γιατί έγινε αιτία να αποφευχθούν ενδεχόμενες μεγάλες συνέπειες στην σωστή λειτουργία του ζωτικού αυτού Σταθμου, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε το προσωπικό που τον επιβλέπει.
Η παραπάνω πράξη αποτελεί σταθμό στο Συγκρότημα και παράδειγμα για μίμηση σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Διευκρινίζεται ότι ο Σταθμός Ασυρμάτων των Λευκών Ορέων είναι Διεθνής και καθημερινά προβάλει τη χώρα μας σε ξένες χώρες στις οποίες εξασφαλίζει την επικοινωνία προς τις χώρες της Αφρικής κ.λπ.».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα