Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

1976: Θέαμα και προσφορά από μία καλλιτέχνιδα

Για οδήγηση με κλειστά μάτια αλλά και για ένα ξεχωριστό θέαμα πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα από μία Γαλλίδα καλλιτέχνιδα διαβάζουμε στο φύλλο της 24ης Φεβρουαρίου 1976.
Διαβάζουμε σχετικά «Θέαμα αξιόλογο για πολλούς αυτό που προσέφερε την περασμένη Κυριακή η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Μαριέ Μπέλ, που εμφανίζεται σε κοσμικό κέντρο των Χανίων. Θέλησε να οδηγήση ένα αυτοκίνητο με τα μάτια καλυμμένα από μιά μαύρη κουκούλα.
Ξεκίνησε από την πλατεία Δικαστηρίων και έφτασε μέχρι το Σαντριβάνι. Η ίδια καλλιτέχνιδα, κατά πληροφορίες, θα παρουσιάση κάτι ακόμη για τους θεατές ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διοργανωθή μεταξύ τοπικών ομάδων.
Ο Χαμάρρατος που εμφανίζεται μαζί της, θα την υπνωτίση, θα την σκεπάση σ’ ένα λάκκο δύο περίπου μέτρων, πρίν τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα την ξεθάψη… και θα την αναστήση μετά τον αγώνα. Και η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα θα είναι τότε σε θέση να αναγγείλη το αποτέλεσμα του αγώνα. Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Οι περίεργοι δεν έχουν παρά να πάνε στο γήπεδο, όταν θα ανακοινωθή ότι θα γίνουν όλα αυτά.
Και κάτι άλλο. Οι εισπράξεις, αν υπάρξουν και όσες είναι, θα κατατεθούν στον λογαριασμό για την αγορά του πολεμικού σκάφους. Το δήλωσε η ίδια η Μαρί Μπέλ.».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα