Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Γεύσεις Κρήτης με κοχύλους και πατάτες

Στον οικισμό της Χρυσοσκαλίτισσας των Εννιά Χωριών Κισάμου βρίσκονται οι ´Γεύσεις Κρήτης´ σε αυτό το επεισόδιο.
Εκεί συναντάμε τον συνταξιούχο δάσκαλο, συγγραφέα και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των Εννιαχωριανών κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκη, ο οποίος μας μαγείρεψε ένα θαλασσινό φαγητό -λόγω της νηστήσιμης περιόδου που διανύουμε- με κοχύλους ή σαλιγκάρια που ο ίδιος μάζεψε από τη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας, βάζοντάς τα στο τσουκάλι με πατάτες.
Η συνέχεια επί της οθόνης στο www.haniotika-nea.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες