Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γεύσεις Κρήτης με κοχύλους και πατάτες

Στον οικισμό της Χρυσοσκαλίτισσας των Εννιά Χωριών Κισάμου βρίσκονται οι ´Γεύσεις Κρήτης´ σε αυτό το επεισόδιο.
Εκεί συναντάμε τον συνταξιούχο δάσκαλο, συγγραφέα και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των Εννιαχωριανών κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκη, ο οποίος μας μαγείρεψε ένα θαλασσινό φαγητό -λόγω της νηστήσιμης περιόδου που διανύουμε- με κοχύλους ή σαλιγκάρια που ο ίδιος μάζεψε από τη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας, βάζοντάς τα στο τσουκάλι με πατάτες.
Η συνέχεια επί της οθόνης στο www.haniotika-nea.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα