Μουσείο Τυπογραφείας

Γεύσεις Κρήτης με κοχύλους και πατάτες


Στον οικισμό της Χρυσοσκαλίτισσας των Εννιά Χωριών Κισάμου βρίσκονται οι ´Γεύσεις Κρήτης´ σε αυτό το επεισόδιο.
Εκεί συναντάμε τον συνταξιούχο δάσκαλο, συγγραφέα και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου των Εννιαχωριανών κ. Εμμανουήλ Κογχυλάκη, ο οποίος μας μαγείρεψε ένα θαλασσινό φαγητό -λόγω της νηστήσιμης περιόδου που διανύουμε- με κοχύλους ή σαλιγκάρια που ο ίδιος μάζεψε από τη βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας, βάζοντάς τα στο τσουκάλι με πατάτες.
Η συνέχεια επί της οθόνης στο www.haniotika-nea.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.