Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εκθεση φωτογραφίας για τον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς

Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή η έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς (Ε.Δ.Σ.), με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Δρυμού. Η έκθεση πραγματοποιείται στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων – Νεώριο Μόρο και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.
Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα του τοπίου και των στοιχείων των Λευκών Ορέων καθώς και η στενή αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το ορεινό περιβάλλον του Δρυμού και των Λευκών Ορέων.
Η έκθεση υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς (Λευκών Ορέων)», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Ε.Σ.Π.Α., με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τη δράση υποστηρίζουν το Eyeland Photography, o ξενώνας ´Αλώνια´ στον Αγιο Ιωάννη Σφακίων, o παραδοσιακός οικισμός ´Miilia Mountain Retreat´, το κατάστημα ´Το ποδηλατάδικο του Αντώνη´ – Φραγκιουδάκης Αντώνιος.  
(Πληροφορίες: ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ, Νικολάου Πλαστήρα 10, Τηλ./Fax:  28210 – 45570/28210 – 59777, e-mail: info@samaria.gr, website: http://www.samaria.gr )


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα