Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους των Σφακίων

Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην επαρχιακή οδό 31 Ροδοβάνι – Σούγια – Χώρα Σφακίων προς Μύρθιο και Μονήν Πρεβέλης δι Αγ. Ρουμέλης, Αγ. Ιωάννου, Ανωπόλεως, Κομητάδων, Πατσιανού, Καψοδάσους και Σκαλωτής μετά διακλ. προς Φραγκοκάστελο, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

Αναλυτικότερα, με ανακοίνωση της η Αντιπεριφέρεια Χανίων ενημερώνει τους οδηγούς ότι προκειμένου να εκτελεσθούν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤO ΕΠΑΡΧΙΑΚO ΟΔIKO ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ, 5Ο ΥΠΟΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ», θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων δια μέσου της γέφυρας της Αράδαινας, για το διάστημα από την Πέμπτη 23/6/2022 έως και την Παρασκευή 24/6/2022.

Για το διάστημα αυτό, που θα εκτελούνται οι εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην γέφυρας, η Διεύθυνση Τροχαίας Χανίων θα εφαρμόσει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εν λόγω επαρχιακή οδό, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

 

(φωτό αρχείου )


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα