Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων από τα Coffee Island

Στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων από τα καφεκοπτεία Coffee Island υλοποιούν για 2η συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα στήριξης δομών και φορέων κοινωνικής συνοχής

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Coffee Island εξελίσσοντας τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης 2021-2025, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας παρέχοντας προϊόντα και βοηθώντας έμπρακτα τις δομές και τους φορείς που στέκονται δίπλα στην κοινωνία και σε όσους έχουν ανάγκη στήριξης.
Κατά τη διάρκεια του α’ τετραμήνου του 2022 ενίσχυσε, τη δράση 11 Κοινωνικών Παντοπωλείων της χώρας καθώς και άλλων φορέων οι οποίοι υποστηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδρύματα, προσφέροντας περισσότερα από 2.600 κιβώτια με πάνω από 31.000 τμχ συσκευασμένων προϊόντων και συνολική αξία που ξεπερνά τα 53.000 ευρώ. Ειδικότερα, στο α’ τετράμηνο 2022 ενισχύθηκαν οι παρακάτω Δομές και Φορείς ανά την Ελλάδα μεταξύ των οποίων το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Α. & Μ. Καλοκαιρινού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων.

Οι φορείς στην Κρήτη που υποστηρίχθηκαν το 2021 από την Coffee Island:
• ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας
• ΧΑΝΙΑ: Δομή παροχής συσσιτίου

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα