Μουσείο Τυπογραφείας

Zumba Mastercall στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων, πραγματοποιήθηκε  Zumba® Masterclass με τη διάσημη Zumba®Presenter και Jammer DanielaNowinski

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «λάτρεις του Zumba® απο την Κρήτη , παρεβρέθηκαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της Αργεντίνικης/Ισραηλινής χορεύτριας και χορογράφου που επισκέπτεται για δεύτερη φορά την χωρα μας και πρώτη φορά τα Χανιά.
Η ίδια , δήλωσε τη χαρα της και την υπόσχεση οτι θα ξαναέρθει . Οι υπεύθυνοι Φιλοξενίας Αθανάσιος Κωνσταντίνος Ντιβιτα και Κωνσταντίνος Κακαβελάκης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την αποδοχή και την συμμετοχή του κόσμου και οτι θα πραγματοποιήσουν κι άλλες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον!!!Η χορογράφος πραγματοποίησε επίσης εκπαίδευση στους εγχώριους πιστοποιημένους Zumba®Instructors του νησιού ,στο χώρο του DalePaso , δυο μερες , μια για Παιδιά και Zumba®️Kids και μια για ενήλικες Zumba®️Fitness, γιατί η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτε !!»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.