Μουσείο Τυπογραφείας

“Ζωντανεύει” το αρχαίο θέατρο της Απτέρας

“Ζωντανεύει” ξανά -μετά από 17 αιώνες θεατρικής σιωπής- το αρχαίο θέατρο Απτέρας στο οποίο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. η ραψωδία μ της Οδύσσειας του Ομήρου, μέσα από την δραματοποιημένη αφήγηση των ηθοποιών Σοφίας Χιλλ και Αντώνη Μυριαγκού, με τη συνοδεία μουσικής από τη λύρα του Γιώργου Καλούδη και το κανονάκι της Ρουθ Χιλλ.

Την παρουσίαση οργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων-Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ).
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χανίων, «το ανασκαμμένο και αναστηλωμένο μοναδικό αυτό μνημείο της Κρήτης θα ζωντανέψει και πάλι μετά από 17 αιώνες θεατρικής σιωπής!».
Η είσοδος θα είναι δωρεάν μόνο με ατομικά δελτία εισόδου.
•Ώρα προσέλευσης στον αρχαιολογικό χώρο από 7.45 μ.μ. έως 8.15 μ.μ.
•Διάθεση αριθμημένων δελτίων εισόδου την Δευτέρα 18 και την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων στη Στοά Βαρδινογιάννη – 4ο όροφος (δύο δελτία ανά άτομο).
•Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821094487 & 2821040095 (κ.κ. Καλαϊτζάκη και Μάντακα).
Επιμέλεια οργάνωσης: Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.