Μουσείο Τυπογραφείας

Ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της Λ.Σούδας

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, γνωστοποιείται ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα της Λ. Σούδας από εργολάβο της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα της Λ. Σούδας από τον κόμβο του ΜΑΙΧ μέχρι και τον κόμβο της Σούδας καθώς και τμημάτων της Λ. Σούδας στο παραλιακό τμήμα από τον κόμβο της Σούδας μέχρι το λιμάνι, ο οποίος σε πολλά σημεία έχει υποστεί ζημιές.

Παρακαλούνται οι συνδημότες μας να τηρούν τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 14 μέρες. Επισημαίνεται ότι τα τμήματα της οδού, που θα ολοκληρώνονται, θα παραδίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Ιδίως για το τμήμα της Λ. Σούδας από το ΜΑΙΧ, μέχρι τον κόμβο της Σούδας, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την άλλη εβδομάδα και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

1 σχολιο

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.