Μουσείο Τυπογραφείας

Ξεκινά το Rotax Max Challenge Ηellas 2019

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Mαρτίου, στην πίστα Κartodromo των Αφιδνών διοργανώνεται ο πρώτος, φετινός διπλός γύρος.

Σάββατο και Κυριακή θα διεξαχθεί ανά ημέρα ένας αγώνας. Θα ακολουθήσει στις 22-23 Ιουνίου με μία ακόμα διπλή διοργάνωση όπου θα συμπληρωθεί το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα του παλαιότερου θεσμού αγώνων karting στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον των οδηγών είναι τεράστιο, που συνεπικουρεί και ο οικονομικός σχεδιασμός των τεσσάρων αγώνων σε δύο συναντήσεις αλλά και τα εισιτήρια που θα εξασφαλίσουν οι τελικοί νικητές, τα οποία εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στη «Ολυμπιάδα» του Παγκόσμιου Karting το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2019. Ο μεγάλος Παγκόσμιος τελικός θα διεξαχθεί σε μια οικεία πίστα και εύκολα προσβάσιμο τόπο, την Ιταλία. Πίστα η αγαπημένη των Ελλήνων «διεθνών», The circuit of Sarno στην Νάπολη! Και για εδώ το «ταξίδι» είναι οικονομικό.

Η Rotax Hellas έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες έτσι ώστε το Rotax MAX Challenge Ηellas 2019, να είναι πλούσιο σε δράση και στηρίζει την οικονομική ‘συμπύκνωση’ των εξόδων των συμμετεχόντων έτσι ώστε η επιτυχία να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.