Μουσείο Τυπογραφείας

Βραδυνή παρέλαση μασκαράδων

Με τη βραδινή παρέλαση μασκαράδων θα γίνει η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η  οποία θα ξεκινήσει  από το Δημαρχείο Κισσάμου  στις 8 το βράδυ.
Η παρέλαση θα διασχίσει την Ηρώων πολυτεχνείου, την οδο Σκαλίδη και θα καταλήξει στην Πλατεία Τζανακακη οπου θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσαμου.  Εν τω μεταξύ οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι συνεχίζονται πυρετωδώς. Την Κυριακή 10/3 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στις 4 μ.μ. στην οδό Σκαλίδη και θα ακολουθήσουν συναυλία με τους Freaktones και ολονύχτιο πάρτι στα μαγαζιά.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:
• Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 5 στο Ναυταθλητικό κέντρο της Σούδας
• Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11.30 στο πάρκο της Αμπεριάς: “Υποδεχόμαστε τις Απόκριες”
• Πέμπτη 28  Φεβρουαρίου στις 6 στα βορινά σκαλάκια της Αγοράς “Τσικνοπέμπτη στην οδό Τσουδερών” με τη Φιλαρμονική του Δήμου.
• Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα “Αποκριάτικο πάρτι στα Περβόλια” στο χώρο του πρώην συνεταιρισμού.

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ “ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ”
Κυριακή του Ασώτου αύριο και ο “Ασωτος Υιος” στο Κουμ Καπί θα κάνει το καθιερωμένο του πάρτι, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.