Μουσείο Τυπογραφείας

Βολές για τα ακίνητα…

«Θέλουμε να σας ρωτήσουμε κάτι και για το θέμα που έχει προκύψει με τα ακίνητα…» ήταν η ερώτηση των “Χ.Ν.” προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη μετά το τέλος της χθεσινής σύσκεψης. «Εχουμε απαντήσει από χθες (σ.σ. ανακοινώσεις Γ. Σταθάκη και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα συντηρούμε μια συζήτηση επειδή θέλει ο Φραγκάκης να γίνει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τα έχω πει αυτά, είναι γραμμένα…» ήταν η απάντηση του κ. Πολάκη που ήταν κάθετος ότι δεν θα απαντήσει πλέον σε καμία άλλη ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

4 Σχόλια

 • [Καγιαλές] ~ ~ ~ Απάντηση

  Είμαστε υπερήφανοι για το ύφος,την ευγένια και την δημοκρατική αντιληψη του κ.Πολάκη .Τι να πεί κανείς πάλι καλά που δεν έστειλε τον δημοσιογράφο που τόλμησε να ρωτήσει τον κομμισάριο στα Γκούλαγκ να παριστάνει τον Ιβάν Ντενίσοβιτς….

 • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

  Ε, βέβαια, τι να απαντήσει. Όσο… μιλάνε εκτίθονται περισσότερο. Τώρα μιλάνε οι υπογραφές.

  • [kbs] ~ ~ ~ Απάντηση

   Mαλλον εισαι σε πανικο φιλε μου..κ μην εχεις παρωπιδες!!!!!!!!!!

   • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Το ποιος είναι σε πανικό το γνωρίζει καλύτερα από εμένα, τον απλό πολίτη που βλέπω την καθημερινότητα μου και δεν ξέρω τι θα ξημερώσει η επόμενη με τις τόσες υπογραφές που έχουν μπει και που με τα λόγια γίνεται προσπάθεια να ανακληθούν. Νόμους ανάκλησης ή κατάργησης χρειαζόμαστε,ΟΧΙ λόγια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.