Μουσείο Τυπογραφείας

Βλακοπαρέα

Εχει φορτιστεί το πολιτικό σκηνικό από τις ηχογραφημένες συνομιλίες, τις μηνύσεις, τις αποκαλύψεις του “κοριού” της ΕΥΠ. Κρίμα.
Δεν θα το περίμενα αυτό, τώρα που όλοι έχουν καταλάβει πια τι λάθη έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ότι η διακυβέρνηση Μητσοτάκη είναι one man show.

Αυτά σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκέλος που χρήζει λίγης ακόμη διεύρυνσης, αφού κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξέρουν κατά βάθος ποιους εμπιστεύονται οι Ελληνες και ποιους όχι.

Οι “τουφεκιές στον αέρα” μόνον μολύνουν την ατμόσφαιρα, που έπρεπε να είναι καθαρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι καταγγελίες δεν πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη και όταν τα θέματα και τα ονόματα έλθουν στη Βουλή, τα κόμματα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Απλά και ξεκάθαρα. Συναντά ο Εισαγγελέας στην έρευνά του ένα πολιτικό πρόσωπο στέλνει τη δικογραφία στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Προς τι ο τζέρτζελος, το “σκίσιμο του καλτσόν”, οι ανόητες δηλώσεις στα ξένα πρακτορεία ότι την Ελλάδα την κυβερνά ένα “διεφθαρμένο” κόμμα. Τουλάχιστον δεν είναι “μαγαζί”.

Πάμε παρακάτω. Η ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζει κάποιον που θέλει να μάθει μπαρμπέρης στου κασίδη το κεφάλι(sic). Και τα κουμάντα μας έχουμε κάνει οι πολίτες και τα ζόρια μας τραβάμε για ένα δύσκολο φθινόπωρο.

Είναι Ιούλιος και η πιάτσα θυμίζει Μάρτιο… Μη σφίγγονται οι πολιτικοί Αρχηγοί· τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης.

Τέλος, να επισημάνω ότι ορθοτομεί το ΚΙΝΑΛ το πολιτικό του μέλλον με την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.