Μουσείο Τυπογραφείας

Β.Ο.Α.Κ.: παραλόγου και οργής, γωνία!

Είναι εντυπωσιακό πως σε ένα μόνο καρέ μπορείς να αιχμαλωτίσεις τα δύο πρόσωπα της ανάλγητης πολιτείας. Δύο πρόσωπα που το ένα γυρίζει την πλάτη στο άλλο σαν να μην αντέχεται τούτη η φαρσοκωμωδία.
Με την κάμερα να τοποθετείται λίγο πριν τον κόμβο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης για να συνετίζει τους οδηγούς και να προλαμβάνει δυσάρεστες καταστάσεις αφού αποτύχαμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα με σωστή Παιδεία.
Και με την πλάτη γυρισμένη, την πινακίδα που εις τα εξ ων συνετέθη παλεύει να μείνει όρθια για να πιστοποιεί στους διερχόμενους οδηγούς την απόσταση που χωρίζει το εισπράττειν από το αποδίδειν. Πλούσια τα απομνημονεύματα ενός οδηγού παλεύοντας με τους δαίμονες που κάποιοι όρισαν να φυλάττουν… ζωές.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Μήπως πρέπει να φτιαχτούν νόμοι που να προβλέπουν ποινές στις υπηρεσίες, όποιες και αν είναι αυτές, που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους όταν η πλημελή εκτέλεσή τους δημιουργεί συνθήκες πρόκλησης ατυχήματος όπως όλο αυτό το περίεργο συνοθήλευμα παραμελημάτων στην Ε.Ο.; Πινακίδες, δέντρα, διαγραμμήσεις, κατάσταση οδοστρώματος και τόσα άλλα θέματα που καθιστούν τον δρόμο αυτό αληθινό κίνδυνο για τους οδηγούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.