Μουσείο Τυπογραφείας

Τρόμος στο Μεξικό, οπλοφόροι απαγάγουν πελάτες εστιατορίου

Οπλισμένοι άγνωστοι απήγαγαν μια ομάδα πελατών ενός εστιατορίου στην καρδιά ενός σημαντικού τουριστικού θερέτρου τού Μεξικό, το Πουέρτο Βαγιάρτα, νωρίς χθες το πρωί (τοπική ώρα), ανακοίνωσε το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα της πολιτείας.
Η πόλη Πουέρτο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Γιαλίσκο, είναι από τους πιό δημοφιλείς προορισμούς τους Μεξικού, προσελκύοντας ξένους με προσφορές ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών και οικονομικά άνετους τουρίστες στις ηλιόλουστες παραλίες της. Η πολιτεία αποτελεί όμως και γενέτειρα τού καρτέλ ναρκωτικών Γιαλίσκο Νέα Γενιά, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια από τις ισχυρότερες συμμορίες ναρκωτικών στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια.
Σε δήλωσή του, το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα τής πολιτείας ανακοίνωσε ότι τα θύματα κάθονταν σε ένα εστιατόριο σε μεγάλο δρόμο στις 1:00 π.μ. τοπικής ώρας (9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας) χθες, όταν ήρθαν οπλοφόροι με δύο φορτηγά και τους πήραν.
Η δήλωση δεν ανέφερε τον αριθμό των απαχθέντων, αλλά τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι μέχρι και 16 άτομα είχαν απαχθεί. Ο εισαγγελέας διεξάγει έρευνα, δήλωσε το γραφείο του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.