Μουσείο Τυπογραφείας

Τρίτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό για Χανιώτη Φωτογράφο

 

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου διοργάνωσε τον 7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΤΣΙΟΣ». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «ΟΡΙΖ(Ω)ΝΤΑΣ». Στον Πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό ο φωτογράφος και καθηγητής Μπασιάς Νικόλαος τιμήθηκε με το Τρίτο βραβείο, διακρίθηκαν δε και δύο ακόμη φωτογραφίες του που έλαβαν ανάρτηση.

Η φωτογραφία που τιμήθηκε με το τρίτο βραβείο έχει «τραβηχτεί» στην περιοχή Καλαμάκι των Χανίων. Έχει τίτλο «Escape – Απόδραση». «Δεν εμφανίζεσαι αλλά είσαι εκεί, ο καθένας είναι εκεί. Και απελευθερώνεται στον ουρανό και την θάλασσα, που δεν ξέρεις αν έχει ή όχι κύματα γιατί ο χρόνος τα γαληνεύει όλα.Ο χρόνος που είναι δωρεάν, αλλά είναι ανεκτίμητος. Δεν σου ανήκει, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Δεν μπορείς να τον αποταμιεύσεις, αλλά μπορείς να τον ξοδέψεις. Και από τη στιγμή που τον χάσεις, δεν μπορείς να τον πάρεις πίσω. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το ρολόι. Μπορείς όμως να το κουρδίσεις ξανά. Για αυτό «Escape – Αποδράστε»» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση των διακριθέντων φωτογραφιών θα γίνει στον Βόλο στο χώρο τέχνης Giorgio de Chirico (Μεταμορφώσεως 2 ).
Εγκαίνια Έκθεσης : 18 Νοεμβρίου 2015 στις 8.30μ.μ.

1 σχολιο

  • [ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Εξαιρετική φωτογραφία. Πραγματικά σε ταξιδεύει.
    Μπράβο Κε Μπασιά

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.