Μουσείο Τυπογραφείας

Τριπλό έργο σε εξέλιξη στις Βουκολιές

Σε εξέλιξη -παρά τις δυσκολίες- το τριπλό έργο προϋπολογισμού 900.000 ευρώ που υλοποιείται στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά.
Τα εργολαβικά συνεργεία εργάζονταν κανονικά το Σάββατο προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο που αφορά αποχέτευση, ύδρευση και ασφαλτικά.
Oπως είπε στα “Χ.Ν.” ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης “είναι ένα τριπλό σύνθετο έργο που δημοπρατήθηκε πριν από ένα χρόνο και ξεκίνησε να υλοποιείται το φθινόπωρο και προχωράει παρά τις δυσκολίες. Περιλαμβάνει όλον τον οικισμό των Βουκολιών.
Στα πλαίσια των εργασιών προβλέπεται:
– Κατασκευή φρεατίων αποχέτευσης και σύνδεση με τον βιολογικό καθαρισμό.
– Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης και τεχνικά έργα για τα όμβρια ύδατα.
– Αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα.
“Είναι ένα έργο που για πάρα πολλά χρόνια ήταν αναγκαίο για την περιοχή των Βουκολιών. Με τα αποχετευτικά δίνεται λύση σε ένα θέμα που αφορά τον οικισμό, με την αντικατάσταση των δικτύων και αντιμετωπίζονται οι πολλές βλάβες, με τις εργασίες ομβρίων σταματάνε τα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε σε κάποια σημεία και με τα ασφαλτικά λύνεται ένα μεγάλο θέμα η πολύ κακή κατάσταση του οδικού δικτύου μέσα στις Βουκολιές” σημείωσε ο δήμαρχος Πλατανιά.
Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση  προήλθε από το Υπ. Υποδομών με 600.000 και με ίδια συμμετοχή του Δήμου δόθηκαν άλλες 300.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.