Μουσείο Τυπογραφείας

“Τράμπα” Μωυσίδη με Παπατζίκο

Με αμυντικούς κάλυψε τα κενά των… αμυντικών που αποχώρησαν, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ειδικότερα, μετά τον Κώστα Γεωργούλη που αντικατέστησε τον Μιχάλη Καρβουνιάρη, χθες ανακοινώθηκε ότι ο Σεραφείμ Μωϋσίδης είναι το νέο πρόσωπο στη χανιώτικη ομάδα, καθώς ο Αλέξανδρος Παπατζίκος αποτελεί παρελθόν.
Ουσιαστικά, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανανέωσε το αμυντικό της δίδυμο, καλύπτοντας με δύο νέα πρόσωπα, τους παίκτες που αποχώρησαν.
Ο Μωϋσίδης είναι από χθες έτσι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή, ένας παίκτης με “γεμάτες” χρονιές στη Φούτμπολ Λιγκ σε Παναιγιάλειο (29 συμμ., 2016-17), Αναγέννηση Επανωμής (33 συμμ., 2012-13) και Βύζαντα Μεγ. (31 συμμ., 2011-12). Ο τελευταίος του σταθμός πάντως ήταν ο Εδεσσαϊκός στη Γ’ Εθνική, παίζοντας σε 23 παιχνίδια.
Η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 29χρονου μεσοαμυντικού Σεραφείμ Μωϋσίδη, από την ομάδα του Εδεσσαϊκού.
Ο Σεραφείμ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Θεσσαλονίκη και εκτός της ελληνικής έχει και αυστραλιανή υπηκοότητα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μπρέσια. Ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου (Ιούλιος 2008). Από την Θεσσαλία κατηφόρισε νότια για τον Βύζαντα Μεγάρων (Ιούλιος 2010) και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανωμής τον Αύγουστο του 2012.
Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς και έναν χρόνο αργότερα “κατέβηκε” ξανά νότια, αυτή τη φορά για τον Παναιγιάλειο.
Επέστρεψε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2015 για να ξαναπάει στον Παναιγιάλειο έναν χρόνο αργότερα.
Από εκεί, το 2017, έρχεται η μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, ενώ τελευταίος σταθμός της μέχρι στιγμής καριέρας του ήταν ο Εδεσσαϊκός, όπου αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2018 έως και φέτος.
Σεραφείμ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!».

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ
Πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μωϋσίδη είχε γίνει γνωστή η αποχώρηση για τον Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο 32χρονος αμυντικός είναι αυτός που ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς η επιθυμία του ήταν να παραμείνει σε επίπεδο γ’ κατηγορίας (Φούτμπολ Λιγκ) τη νέα χρονιά. Ετσι, αυτό που απομένει, είναι να ανακοινωθεί από τον Ιωνικό με τον οποίο έχει συμφωνήσει.
Η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παπατζίκου, λύνει την συνεργασία της μαζί του, μετά από σχετικό αίτημα του ιδίου.
Ο Αλέξανδρος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της παραμονής του, ενώ το ήθος, η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητά του, έδειξαν ότι πρόκειται, εκτός από ικανότατο αθλητή και για εξαιρετικό άνθρωπο.
Αλέξανδρε σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου πορεία και στη ζωή σου… Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.