Μουσείο Τυπογραφείας

Τοπία της Κρήτης

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, με θέμα “Τοπία της Κρήτης”, του επαγγελματία Φωτογράφου Αντώνη Λαρεντζάκη, πραγματοποιήθηκαν στο Φουαγιέ του Νέου Κτηρίου της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), το περασμένο Σάββατο παρουσία του δημιουργού και πολλών φίλων του Ιδρύματος.
H Έκθεση αφορά όψεις του λιτού κρητικού τοπίου, του λουσμένου σε φως και περιστοιχισμένου από το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.
Τα Εγκαίνια “άνοιξε” με χαιρετισμό του, ο γενικός διευθυντής της ΟΑΚ, δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Φωτογραφία ενώνει τόπο και χρόνο μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και πως «η ομορφότερη φωτογραφία δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη».
Στη συνέχεια, ο δημιουργός ευχαρίστησε την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης για τη φιλοξενία και ιδιαιτέρως τον δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, ο οποίος στηρίζει πάντοτε την Τέχνη και τον Πολιτισμό και τόνισε πως η φωτογραφία είναι η Τέχνη εκείνη που αποτυπώνει την κάθε στιγμή, μεταμορφώνοντάς τη σε αιώνια.
Η Έκθεση Φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος έως τις 20 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.