Μουσείο Τυπογραφείας

“Το τελευταίο δαχτυλίδι” με μουσική και εκπλήξεις

Ένα τεράστιο πάρτι, ένα χαρούμενο συναπάντημα με πολλή μουσική, τραγούδια, εκπλήξεις κρητικές λιχουδιές και την απαραίτητη …ρακή έγινε χθες στο κατάμεστο καφέ του ΙΑΝΟΣ στην παρουσίαση του ολοκαίνουργιου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «το τελευταίο δαχτυλίδι».
Ο πάντα αεικίνητος Σπύρος Πετρουλάκης άνοιξε την παρουσίαση με τραγούδι, ενώ για το βιβλίο, που αγγιζει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αυτό της παρένθετης μητρότητας, μίλησαν η Μάρω Πατέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και η Γεωργία Λυμπεροπούλου, Μαία.
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κάτια Αντωνιάδη, και αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής
Μαζί με τον Σπύρο Πετρουλάκη τραγούδησαν οι Μνηστήρες (Βαγγέλης Μιχαλάτος και Τάσος Ζαφειρίου), ενώ μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη που δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο –και μόνος, και μαζί με τον Σπύρο- απογειώνοντας το κοινό!
Στην παρουσίαση του βιβλίου, βρέθηκε και ο επίσης Κρητικός Λεωνίδας Μαριδάκης, τον οποίον ο Σπύρος Πετρουλάκης επίσης κάλεσε στην σκηνή για τραγούδι! Και εκείνος δεν του χάλασε χατίρι: Έπαιξε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Ο Δαίμων του Τυπογραφείου», ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Τυπογραφίας!

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.