Μουσείο Τυπογραφείας

Το “Διαβάζω για τους άλλους” διαβάζει για την πόλη μας

Στην πλατεία Κατεχάκη, στο Παλιό λιμάνι, πραγματοποιείται 8η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 16 Αυγούστου, λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα και στον χώρο της φιλοξενούνται παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα και αναγνώσεις.
Η έκθεση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Πέμπτη 6/8, 21.00
Το “Διαβάζω για τους άλλους” διαβάζει για την πόλη μας. Οι Χ. Δουλαβέρη, Δ. Κιοστεράκης, Κ. Μαντζούκα, Ε. Μάτιγκαν Α. Μπεμπλιδάκη, Π. Παπαδουλάκη, Κ. Πατηνιωτάκη – Ξυλούρη και Σ. Ροζάκη θα διαβάσουν αποσπάσματα από βιβλία που αναφέρονται στην πόλη που ζούμε και δημιουργούμε.

Παρασκευή 7/8, 20.30
Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, το βιβλιοπωλείο koukoubook, παρουσιάζουν το νέο παιδικό βιβλίο “Φάρος” του Παναγιώτη Δημητρόπουλου.

Σάββατο 8/8, 20.30
Ο συγγραφέας Σταμάτης Σκαμπαρδώνης θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Τα Φαναράκια του Αιγαίου” ένα βιβλίο για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την συνύπαρξη των λαών.

Κυριακή 9/8, 21.00
Αφιέρωμα σ ένα απο τα ιστορικα βιβλιοπωλεία της πόλης, το βιβλιοπωλείο Πετράκη. Μετά από 115 χρόνια λειτουργίας ετοιμάζεται λόγω συνταξιοδότησης, να αποχαιρετίσει τους φίλους του βιβλίου.

Δευτέρα 10/8 20.00
Μαθαίνουμε τι σημαίνει “αγαπώ” με τη βοήθεια της Ψυχολογίας μέσα από τις 7 αυτοτελείς ιστορίες και τους ήρωες των διηγημάτων του νέου βιβλίου της Ψυχολόγου-Συγγραφέα Αννέτας Μαρκογιαννάκη “Μάθε με να σ’ αγαπώ”, εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Θα ακολουθήσει συζήτηση με την συγγραφέα, με ερωτήσεις και απαντήσεις σε ότι αφορά τις σύγχρονες σχέσεις, την συντροφική-ερωτική αγάπη και τον γονεϊκό ρόλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.