Μουσείο Τυπογραφείας

Τo επόμενo βήμα

«Μένει στον Δήμο και σε εσάς να αποδείξετε ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη, γιατί δυστυχώς έχουμε και παραδείγματα που έχουν δοθεί στρατόπεδα που έχουν μείνει όπως τα δώσαμε», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Αποστολάκης στο πλαίσιο της τελετής παραχώρησης του στρατοπέδου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλωστε το έχουμε ξαναδεί εδώ στα Χανιά το έργο, με την παραχώρηση των Νεωρίων…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πέρα από τα όποια πανηγύρια για την παραχώρηση του στρατοπέδου έναντι ενός μικρού τιμήματος, η υπόθεση για την τοπική κοινωνία που αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, κάθε άλλο παρά τελειωμένη πρέπει να θεωρείται.

Κι αυτό γιατί, όπως σωστά επεσήμανε η βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη, απομένουν πολλά και σημαντικά ακόμα να γίνουν ώστε να κερδηθεί ένας νέος, μεγάλος πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής για τα Χανιά.

Μιλάμε για τα βασικά ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει η τοπική κοινωνία και βέβαια το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και τα οποία αφορούν το ποιες από τις χρήσεις που αναφέρονται στις αποφάσεις του Συμβουλίου και πού αυτές θα αναπτυχθούν, μέσα στον χώρο του στρατοπέδου.

1 σχολιο

  • [Αντώνης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Το βλέπω το οικόπεδο για φουλ “αξιοποίηση”. όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω ας πάει να δει την πρώην έδρα της Μεραρχίας Κρήτης. Στο λόφο καστέλι στο ενετικό λιμάνι. Παραχωρήθηκε την δεκαετία του 80 και το “καμαρώνουμε” σήμερα. Ο νοών νοείτω….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.