Μουσείο Τυπογραφείας

Τιτιβίσματα – Ό,τι είδαμε στο @HaniotikaNea

@cowmen57
…Σε μία χώρα όπου οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν τα μισά από τον δημόσιο τομέα για την ίδια δουλειά, και οι συνταξιούχοι τα διπλά από τον ενεργό εργαζόμενο… μέλλον γιοκ… μνημόνια μέχρι να στερέψει η θάλασσα από νερό….

@choricos
Το κακό δεν είναι που γόνοι αγωνιστών της Δημοκρατίας αποφασίζουν να αξιοποιήσουν πολιτικά την ακτινοβολία των οικογενειών τους. Το κακό είναι όταν στρατεύονται στην υπηρεσία αντιλαϊκών πολιτικών, εναντίον των οποίων αγωνιζόμενοι, διακρίθηκαν οι πατεράδες τους…

@iosif3rd
Ελλην είναι ο ένοικος τούτου του πλανήτη που έχει γνώμη για τα πάντα και γνώση για τίποτα.

@re_aiiii
Ηρθα εδώ σε ένα καφέ και με το που έκατσα ο νεαρός στο διπλανό τραπέζι άρχισε να κοιτάζει επίμονα, χτυπάει το τηλέφωνο μιλάω με μια φίλη μου για τον γάμο της και της λέω ο πρώτος που θα βρω μπροστά μου θα τον παντρευτώ. Ο νεαρός έβαλε το μπουφάν του και έφυγε τρέχοντας.

1 σχολιο

  • [Γιώργος Π. Καραγεωργίου, συντ/χος νομικός, κοινωνιολόγος ΧΑΝΙΑ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Αγαπητοί μας φίλοι, είστε όλοι άξιοι επαίνων για το απίστευτα γλαφυρό κι επίκαιρο χιούμορ σας!! Λένε, ότι οι Εγγλέζοι είναι οι καλύτερο στο χιούμορ: Ας διαβάσουν τα κείμενα των δικών μας στα “Χ.Ν.” και θα διαπιστώσουν μιαν διαφορετικότητα στο ύφος και στο λιτό του λόγου: έναν αλλόκοτο αυτοσαρκασμό που φανερώνει ανώτερο συμβιωτικό ήθος, αλληλεγγύη σ’ όλους ανεξαιρέτως τους συνανθρώπους μας, μια νοσταλγική -ίσως και μελαγχολική- αλλά ιδιοφυή ενατένιση της κοινωνικής πραγματικότητας και, βέβαια, αυτογνωσία που μόνο αυτή σπάζει το καβούκι του εγωκεντρισμού μας κι οδηγεί στην κοινωνική ενότητα και την ανθρώπινη καταξίωση. Συνεχίστε να γράφετε και μακάρι να μπορούσατε να κάνετε και μερικά σκίτσα. Φορές – φορές γράφετε τόσο όμορφα και τόσο παραστατικά τη σύγχρονη κοινωνική πολυπλοκότητα και βέβαια, έτσι, αποκαλύπτεται και το σπουδαίο κι αληθινό σας ανθρώπινο πρόσωπο και σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε: με δύο σειρές καταγράφετε την κοινωνική πραγματικότητα και, ταυτόχρονα, και με φανταστικό τρόπο θέτετε ένα – ένα τα κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ανήμπορο λαό μας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Με εκτίμηση και φιλική αγάπη Γιώργος Καραγεωργίου, συντ/χος νομικός, κοινωνιολόγος ΧΑΝΙΑ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.