Μουσείο Τυπογραφείας

Τι ετοιμάζει ο Δήμος Χανίων για τα Χριστούγεννα;

Η ακύρωση του Santa Run προκάλεσε προβληματισμό στα προνοιακά σωματεία της πόλης που στηρίζονταν οικονομικά από τη χριστουγεννιάτικη αυτή διοργάνωση.

Από τον Δήμο Χανίων ζητήθηκε να συνδράμει, ενώ η παράταξη Παπαδογιάννη έθεσε “εαυτόν” στη διάθεση του Santa Run για κάθε εθελοντική βοήθεια. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αντίθετα, στον Δήμο προχωρά ο σχεδιασμός μιας άλλης εκδήλωσης, η οποία θα συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη παρέλαση με την εγκατάσταση ενός χριστουγεννιάτικου χωριού. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αυτή η εκδήλωση θα έχει τον χαρακτήρα της κοινωνικής προσφοράς όπως το Santa Run, όμως ήδη αναζητούν εθελοντές για να βοηθήσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ακόμα μια χρονιά δεν φαίνεται να αξιοποιείται ο χώρος του Δημοτικού Κήπου για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού.

Εν τω μεταξύ, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων ιδιωτική εταιρεία νοίκιασε τον χώρο και από 16 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου θα στήσει εκεί το θεματικό χωριό του Αγίου Βασίλη, όπου θα πραγματοποιούνται συναυλίες και θα υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων για παιδιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.