Μουσείο Τυπογραφείας

Θεατρικές παραστάσεις στα Χανιά

26cΗ θεατρική ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων παρουσιάζει σήμερα και αύριο στο “Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων” το έργο “Υπηρέτης δύο αφεντάδων”.  Την παράσταση επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες – φιλόλογοι: Κωνσταντίνα Παπαδημητροπούλου  και Κατερίνα Ξανθουδάκη.
Τιμή εισόδου 3€. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΣΤΟ ΠΑΜΕΑ
Θεατρική παράσταση: “Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες” παρουσιάζει την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 11 το πρωί το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης-Φυσικής Αποκατάστασης
και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων του Κ.Κ.Π.Π.Κρήτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΜΕΑ Χανίων (Τέρμα Εμμ. Πιμπλή Άγ. Ιωάννης).

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΚΥΔΩΝΙΑ”
Η Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ παρουσιάζει από αύριο Παρασκευή και για 9 μόνο παραστάσεις, στον Αίθριο Χώρο του Θεάτρου Κυδωνία, το θεατρικό έργο του βρετανού δραματουργού Χένρι Νέιλορ, «Αγώνες» (Games), γραμμένο το 2018, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη. Το κείμενο θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Ρούλας Κονσολάκη, συνθέσεις ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, σκηνοθεσία και αισθητική της παράστασης Μιχάλη Βιρβιδάκη, ενώ βοηθός σκηνοθέτη θα είναι η Lucyna Kukosz. Τον ρόλο της αθλήτριας Ελέν Μάγιερ θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Μαντίλ ενώ τον ρόλο της Γκρέτελ Μπέρκμαν η  Μαρία Γιαννικάκη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.