Μουσείο Τυπογραφείας

Θα υπάρξει αναστροφή;

Η πανδημία του κορωνοϊού “επιταχύνεται” με γρήγορους ρυθμούς και πλέον οι ειδικοί δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τη νέα έξαρσή της.
«Δεν έχουμε φθάσει ακόμη στην κορύφωση», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που τονίζει ότι «κανείς δεν μπορεί να εφησυχάζει».
Και πώς μπορεί κανείς να εφησυχάσει, όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά στην αμερικανική ήπειρο, όταν ο ιός έχει επιστρέψει σε αρκετές χώρες της Ασίας, όταν υπάρχουν λεπτές ισορροπίες και στην Ευρώπη, που άνοιξε τα σύνορά της, θέτοντας έτσι σε επανεκκίνηση τις οικονομίες της, υπό το φόβο, πάντα, ενός δεύτερου κύματος του νέου κορωνοϊού.
Σίγουρα, τα… πράγματα δεν είναι εύκολα. Οι δε, συνέπειες της πανδημίας είναι εμφανείς στην οικονομική ζωή και του τόπου μας.
Ηδη, εκτός από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία, τις σχετιζόμενες με τον τουρισμό επιχειρήσεις και τους εργαζομένους στον τουρισμό – επισιτισμό, σειρά κλάδων μετρά από τώρα ζημίες και εύλογα ανησυχεί για τον χειμώνα που έρχεται.
Θα υπάρξει άραγε, σύντομα, αναστροφή του κλίματος;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.