Μουσείο Τυπογραφείας

Tεράστια πέτρα στο Κολένι Κισσάμου

Εναν πολύ μεγάλο ογκόλιθο έφεραν τα ορμητικά νερά του ποταμού στο Κολένι Καμάρα στην Κίσσαμο κάτω ακριβώς από τη γέφυρα που συνδέει την παλιά εθνική οδό Κισσάμου-Χανίων με το επαρχιακό δίκτυο.
Μπροστά στην πέτρα έχει αρχίσει να συσσωρεύεται χώμα, καλάμια και άλλα φερτά υλικά. Αν δεν σπάσει η πέτρα όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής με την πρώτη ισχυρή βροχή υπάρχει κίνδυνος να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα και στον μικρό αυτό οικισμό που και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από το ξεχείλισμα του ποταμιού.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πιστεύω ότι κάποιες φορές πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί για το κοινό καλό η ιδιωτική πρωτοβουλία. Και τι θέλω να πω; Κάποιες εργασίες που δεν χρειάζονται πολύ ειδικό εξοπλισμό και μπορούν να γίνουν με απλά μηχανήματα, καλό είναι να γίνονται αυτές από τους κατοίκους, αν αυτό είναι εφικτό, πριν συμβεί το μεγάλο κακό απλά περιμένοντας τις υπηρεσίες. Δεν λέω να υποκαθιστούμε τις υπηρεσίες αλλά να υποβοηθούμε το έργο τους όταν αυτό είναι αναγκαίο και σώζοντας τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.