Μουσείο Τυπογραφείας

Ταξιδεύοντας με ένα καγιάκ για καλό σκοπό

Κεφαλονιά- Χανιά με ένα καγιάκ για καλό σκοπό, για τον Κεφαλονίτη Γιώργο Ποταμιάνο που επιχειρεί ένα διαφορετικό ταξίδι με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Ο 38χρονος που ασχολείται με τον εναλλακτικό τουρισμό, ξεκίνησε στις 14 Σεπτέμβρη από τη Κεφαλονιά κάνοντας στάση στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια Κατάκολο, Κυπαρισσία, Μεθώνη, Κορώνη, Γερολιμένα, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Φαλάσαρνα. Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου έκανε στάση στην Κρήτη, περιμένοντας να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και να συνεχίσει το ταξίδι με το καγιάκ του.
Χθες βρισκόταν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας ενώ σήμερα σκοπεύει να διασχίσει οδικώς το φαράγγι της Σαμαριάς μέχρι να συνεχίσει το εν πλω ταξίδι του που έχει ως τελικό προορισμό τις ακτές της Μικράς Ασίας και την Κωνσταντινούπολη

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.