Μουσείο Τυπογραφείας

Τα Νεώρια περιμένουν το φλουρί…

Βραδέως έσπευσε η Περιφέρεια Κρήτης για να εγκρίνει την ερευνητική εργασία και τη δική της συμμετοχή για τα Νεώρια. Δεν μου κάνει εντύπωση, καθώς η γενική εικόνα είναι πως δεν την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα θέματα των Χανίων.
Oπως ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, για 13 ολόκληρους μήνες η μελέτη είχε μια απόκοσμη ομορφάδα στα συρτάρια.
Είδαν και απόειδαν, λοιπόν, οι δημοτικοί σύμβουλοι και με πολύ εκνευρισμό αποφάσισαν “πάλι μανά -ξανά” να αναθέσουν στο Πολυτεχνείο Κρήτης την έρευνα.
Αυτό οι αρμόδιοι της Περιφέρειας νομίζουν ότι είναι πολιτική για τα Χανιά, ενώ ο κοσμάκης ξέρει πια ότι είναι σκέτη κοροϊδία. «Ποιος τελικά κυβερνά αυτό τον τόπο;», αναρωτιέται η φουκαριάρα η μάνα μου.
Βρισκόμαστε πια ασμένως ξανά στο σημείο μηδέν. Μηδέν από μηδέν, πάλι μηδέν. Αντιλαμβάνεσθε αυτή η κωλυσιεργία τι εντύπωση προκαλεί στα Υπουργεία και στην κεντρική διοίκηση.
Τελειώνουν και οι βασιλόπιτες και θα τους πιάσει υπαρξιακό άγχος.
Αφού κοροϊδευόμαστε αναμεταξύ μας, δεν ξέρω τι νόημα έχει πια να διεκδικούν τη δάσωση Μνημείων;
Στις πόσες μελέτες καίγεστε;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.