Μουσείο Τυπογραφείας

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς των εργαζομένων ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου

Ο σύλλογός Εργαζομένων ΔΟΥ Χανίων-Ρεθύμνου  για την ενίσχυση του ταμείου του διενήργησε λαχειοφόρο αγορά  με δώρο ένα (1) αυτοκίνητο HYUNDAI i10-F/L 1.2lt 87hp active από την εταιρία Γεώργιος Κ. Αλυγιζάκης Α.Ε..

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, η κλήρωση διενεργήθηκε δημόσια, στα γραφεία της ΔΟΥ Χανίων την 19/04/2019 και ώρα 14:30, παρουσία της συμβολαιογράφου Ορφανουδάκη Βασιλικής και πλήθος κόσμου. Η διαδικασία της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε με το σύστημα επιλογής των ψηφίων του τυχερού αριθμού χωριστά, με κληρωτίδα στην οποία υπήρχαν 10 μπαλάκια που περιείχαν από ένα μονοψήφιο αριθμό το καθένα από το 0 έως το 9. Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο 8242 ο οποίος είχε αγοραστεί από την κ. ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΟΥΡΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που είναι η μεγάλη τυχερή της κλήρωσης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί «την εταιρία Γεώργιος Κ. Αλυγιζάκης Α.Ε., τις εκτυπώσεις «ΚΑΡΤΑΚΗΣ» για τις απαιτούμενες εκτυπώσεις, την συμβολαιογράφο Χανίων Ορφανουδάκη Βασιλική και όλους τους συναδέλφους και φίλους, σε Χανιά και Ρέθυμνο για την βοήθειά τους στην διάθεση των λαχνών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.