Μουσείο Τυπογραφείας

Συνελήφθη για κλοπή πορτοφολιού

Συνελήφθη χθες (05.05.2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. « την (05.05.2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας έγινε έλεγχος στην ημεδαπή κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή της πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα αλλοδαπής.
Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι η συλληφθείσα σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει το εν λόγω πορτοφόλι από αλλοδαπή, το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
Επιπλέον στην κατοχή της ημεδαπής βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν της απαιτούμενης από το Νόμο ιατρικής συνταγής και κινητό τηλέφωνο.
Από την συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι η ημεδαπή είχε διαπράξει ακόμη μια κλοπή.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.