Μουσείο Τυπογραφείας

Συναυλία στην Αρχαία Απτέρα

» Προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη

Η Εθνική Λυρική Σκηνή γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 95 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη (1925), διοργανώνει σειρά συναυλιών προς τιμήν του.
Στα Χανιά, θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στην Αρχαία Απτέρα, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μοναδικό αντίτιμο αποτελεί το εισιτήριο για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο.
Θα παρουσιαστούν εμβληματικά τραγούδια του που «σημάδεψαν» τον ελληνισμό για περισσότερο από μισό αιώνα, λυρικές και επικές αναφορές από τους κύκλους τραγουδιών του σε συνεργασία με τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, «ψηφίδες» από τις παγκοσμίου φήμης κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και τα μεγαλειώδη λαϊκά του έργα.

Τραγούδι | Ρίτα Αντωνοπούλου
Πιάνο | Γιάννης Μπελώνης
Κρουστά | Στέφανος Θεοδωράκης

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μοναδικό αντίτιμο αποτελεί το εισιτήριο για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων.
Η προκράτηση θέσης (μέχρι τέσσερα άτομα) είναι υποχρεωτική μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα digitalculture.gov.gr, ακολουθώντας τους παρακάτω υπερσυνδέσμους:

25 Αυγούστου 2020
https://digitalculture.gov.gr/2020/07/resital-me-erga-tou-miki-theodoraki-10/

26 Αυγούστου 2020
https://digitalculture.gov.gr/2020/07/resital-me-erga-tou-miki-theodoraki-11/

Η προσέλευση του κοινού στον αρχαιολογικό χώρο και για τις δύο εκδηλώσεις θα ξεκινήσει στις 18:15.
Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας του αρχαιολογικού χώρου.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση, καθώς και κατά την έξοδο από τον αρχαιολογικό χώρο, είναι υποχρεωτική.

1 σχολιο

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.