Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση με Σύλλογο Τριτέκνων από τη Δημοτική Αρχή Καντάνου – Σελίνου

Τη στήριξή της εξέφρασε η δημοτική αρχή Καντάνου – Σελίνου σε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων κατά τη διάρκεια συνάντησής τους.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Αντ. Περράκης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταματία Σταυρίδου-Βλησίδη, οι Αντιδήμαρχοι Μαν. Κουκουλάς και Μιχ. Μπικάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Γιάννης Βαρδουλάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη και Μαρία Μπιτσάκη. Από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Χανίων η πρόεδρος Μαίρη Χελιουδάκη, ο ταμίας Θανάσης Κιτρινορίνης και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μαθιουδάκης.
Κατά τη συνάντηση υποβλήθηκαν εγγράφως στην Δημοτική Αρχή διάφορα αιτήματα του Συλλόγου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες όπως μείωση στα δημοτικά τέλη, μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς και της ύδρευσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.