Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση Κουκιανάκη – Βεσυρόπουλου την Τρίτη

Συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό Α. Βεσυρόπουλο θα έχει την Τρίτη ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.
Ο κ. Κουκιανάκης θα ζητήσει την παραχώρηση των κτηρίων των αστυνομικών σταθμών Φρε, Γεωργιούπολης, Αρμένων και το ΑΤ Βάμου ενώ κατά την διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί και το θέμα του Ιτζεδίν.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης είπε πως έχει ξεκινήσει ήδη μια συζήτηση για το Ιτζεδίν μετά την απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη σε σχετική ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή και ότι θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα το αίτημα για παραχώρησης του Ιτζεδίν στο δήμο Χανίων.

1 σχολιο

  • [coba] ~ ~ ~ Απάντηση

    Άμεσα να βρεθεί μια λύση για το Φρουριο-Φυλακη του Ιτζεδιν…..όπως κ να υπάρξει μέριμνα κ προβολη του συνόλου των ιστορικών αρχαιολογικων μνημείων του Αποκορωνα…..ωστε να υπάρξει νεα προοπτικη στο τουριστικο προϊόν της περιοχης του Αποκορωνα…..μαζί με μια μελλοντικη δημιουργία φυσιολατρικων διαδρομων σε περιοχες Natura του Δημου Αποκορωνου…..δίπλα στον Αλμυρο ποταμό τον Κοιλιαρη τον Μπουτακα τον Περαστικο….υπαρχουν περιοχές που μπορούν να αξιοποιηθουν ηπια ωστε να υπάρξει ανάπτυξη του φυσιολατρικου τουρισμου!!!!!!!!Ας το δει το Δημοτικο Συμβουλιο ως θεμα!!!!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.