Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση Δημάρχου Καντάνου – Σελίνου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Περράκης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την έλλειψη αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών στην έδρα του Δήμου στην Παλαιόχωρα καθώς και την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στη θέση «Τηγάνι» προκειμένου να διενεργούνται αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα, παρουσία του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Βουλευτού Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη, Παναγιώτη Αντωνόπουλου.
Συζητήθηκε διεξοδικά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί ώστε να μπορέσει να υπάρξει εκ νέου παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην θέση «Τηγάνι» από την πλευρά της Κτηματικής Υπηρεσίας στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.
Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη για θέματα που αφορούν την υποστελέχωση του Δήμου καθώς και για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.