Μουσείο Τυπογραφείας

Συλλαλητήριο Συνδικάτων στα Χανιά

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (24/10) απευθύνουν τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, Κατασκευών, Επισιτισμού, Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, Τροφίμων και Ποτών και οι Συνταξιούχοι ΙΚΑ, μέσω κοινής ανακοίνωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση στην Αγορά στις 7 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση  «τα Συνδικάτα μας που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.
Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, συνεχίζουμε με Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη στην Πλατεία της Αγοράς.
Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.
Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.