Μουσείο Τυπογραφείας

Στο σκοτάδι το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας λόγω βανδαλισμών

Τις λάμπες φωτισμού του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας (φωτ.) έχουν βάλει στόχο άγνωστοι, με τα σπασμένα φωτιστικά να αποτελεί σχεδόν καθημερινή… ρουτίνα!

Eπισκέπτες του πάρκου και κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με τα “Χ.Ν.” και ανέφεραν ότι ειδικά στο τμήμα του πάρκου που εφάπτεται με την οδό Σφακιανάκη το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί κανένα φως.
Επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης του Δήμου Χανίων που μας ενημέρωσε πως σε έλεγχο του βρήκε 3 λάμπες κατεστραμμένες ή καμένες και θα προχωρήσει σήμερα Πέμπτη στην αντικατάσταση τους. Σύμφωνα με το Τμήμα οι βανδαλισμοί είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο συγκεκριμένο πάρκο καθώς σπάνια λειτουργούν και τα 46 φωτιστικά του! Άγνωστοι σπάνε τις λάμπες και τα φωτιστικά με αποτέλεσμα κάθε μήνα να είναι απαραίτητη η αντικατάσταση πολλών εξ’ αυτών!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.