Μουσείο Τυπογραφείας

Στο Σηρικάρι Κισσάμου ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (φωτ.)

Τα θυρανοίξια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στο Σηρικάρι Κισσάμου τέλεσε σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και με την συμμετοχή των Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, λοιπών της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης καθώς και πολλών εκπροσώπων των κατά τόπους Ορθόδοξων εκκλησιών.

Στις 7μ.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου, μιας νέας δομής που δημιουργήθηκε με την χορηγία του ιδρύματος Λάτση.

Αύριο το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, μετά Πατριαρχικής χοροστασίας, εις την Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς, Κολυμβάρι. Της Πατριαρχικής χοροστασίας θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου Κειμηλιαρχείου της Μονής, σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους της Μονής.

Στις 5:30μ.μ.μ της Τετάρτης, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωση για τα 50 έτη λειτουργίας και διαλογικής πορείας του

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.