Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη θυμάτων τροχαίων

Μουσική εκδήλωση στήριξης θυμάτων τροχαίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο κέντρο εκδηλώσεων “Πορτοκάλι”.
Την εκδήλωση οργανώνει, στο πλαίσιο δράσεων, ο “Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγυής οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – ΣΤΗΡΙΖΩ “, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητας Χανίων, τούς Δήμους του νομού και τοπικούς φορείς.
Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν σε θύματα τροχαίων ατυχημάτων κατοίκων νομού Χανίων. Σε σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζεται πως «η Αξιολόγηση των αναγκών των θυμάτων θα γίνει από Ειδική Επιστημονική Επιτροπή». Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «θα μας διασκεδάσει ο Γιώργος Μαγγελάκης  με το συγρότημά του (Κρητικά), θα μας χορέψουν οι Βιγλάτορες και στην συνέχεια ο Πάνος Καλίδης με την ορχήστρα του σε μια μοναδική εμφάνιση μέχρι πρωίας». Η τιμή εισόδου είναι 17 € με πλήρες μενού και κρασί η 70 € η φιάλη ανά 4 άτομα. Κρατήσεις γίνονται στο τηλ.6984750299.
•Χθες ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε ότι ως συνδιοργανωτής στηρίζει την εκδήλωση για τις οικογένειες των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.